Ana içeriğe atla

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tasarımı dersi dönem sonu poster etkinliği çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Uğur Şen, Acar Teknolojik Sistemler Genel Müdürü Cihan Acaroğlu ve Gürmetal Hassas Döküm Genel Müdür Yardımcısı Erkan Ünsal’dan oluşan jüri tarafından öğrencilerimizin tasarım posterleri puanlandı. İlk 3 dereceyi alan posterler dekanımız Prof.Dr. Yusuf Çay, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dekanı Prof.Dr. Ahmet Alp, bölüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı çevrimiçi törende açıklandı. Posterlerin puanlanması sonrası ilk 3 sıra aşağıdaki şekilde oluştu.

1-    Umut Can Erdoğmuş - Serhat Serin
2-    Gamze Özçelik - Hidayet Özkan
3-    Abdullah Yunak

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Etkinliğe katkı yapan ve değerli zamanlarını ayıran jüri üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.