SEKTÖRLE BULUŞMA GÜNLERİNDE KAYNAK ROBOTLARI ve OTOMASYON KONUŞULDU

“Sektörle Buluşma Günleri” adı altında düzenlenen seminer programları kapsamında, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm öğrencileriyle 2K Welding Firma sahibi Kaynak Mühendisi Kadir BEYENAL, SUBÜ Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda bir araya geldi. Kadir BEYENAL tarafından, “Kaynaklı İmalatta Otomasyon ve Robotik Sistemler” adlı seminer verildi. Mühendis adayı öğrencilerimiz, imalat sektörünün robotla imalat ve otomasyonun geleceği ile ilgili bilgilendirildi. Öğrencilik döneminde yapılması gerekenler üzerinde duruldu. Endüstriyel sektörün bir mühendisten istediği talepler ve beklentiler dile getirilerek, öğrencilerimizin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.

Bölümümüz adına, katkılarından dolayı Kadir BEYENAL beyefendiye teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.