Bölümümüzde Tasarım Etkinliği Gerçekleştirildi

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü olarak Mühendislik Tasarımı Dersi kapsamında poster tasarımı yarışması gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin bu güne kadar edindikleri teorik bilgiyi uygulanabilir pratik beceriyle bütünleştirerek, sektörel ihtiyaç olan herhangi bir ürüne dönüştürme adına fırsat buldukları bu etkinlik ile öğrencilere kendilerini ifade etme imkanı sağlanmıştır. Değerlendirme işlemi sanayi temsilcilerinin de yer aldığı jüri tarafından gerçekleştirilmiştir. Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Eski Dekanı Prof. Dr. Süleyman Can KURNAZ, ASAŞ Mekanik Şekillendirme Müdürü Mehmet AYAN ve Profesyonel Grafik Tasarımcısı Halid ÖZGÜR jüri üyesi olarak değerlendirmede bulunmuşlardır.

Rektörlüğümüzün, Dekanlığımızın ve tüm öğretim üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte Birinciliği Hilal SAĞIR, İkinciliği Tolga SELEN, Üçüncülüğü ise ekip olarak N. Görkem KARAKUŞ, Nazlı Şirin BAŞBOĞA, İlker AKÇA, Ozan Erdem SARAÇ kazanmıştır.